Rastlös med kreativ klåda och en enorm längtan att hitta hem - Livet som ensam mamma och student är fyllt av stress och måsten men också av drömmar och förhoppningar





tisdag 14 maj 2013

Huset är på plats

Tisdag morgon, regnet lurar ovanför de mörka molnen när jag och dottern svänger upp på området. Klockan är halv åtta och byggarna har redan fått upp hälften av modulerna. Underbart!! Jag hade tänkt vara på plats under hela resningen men dotterns klass ska till Skansen idag och jag följer med dem istället.
På eftermiddagen är vi tillbaka och kikar. Där ståtar huset nu i solen och när vi kör upp på vår uppfart möter vi våra byggare. Självklart blir det en titt inomhus också och dottern strålar över att vi ska bo i det här huset. Eftersom hon ïnte är så gammal än kommer hon att ha sovrummet närmast oss men planen är att om några år när hon är äldre och syskonet som än så länge vilar i magen på mig behöver rummet ska dottern flytta till ett annat rum. Hon bestämde vilket där på plats. Hon bestämde även placeringen på möblerna :)) Men än så länge ska hon ha sovrummet vi först planerat, där har hon utsikt över skogen där hästar går. Det blev lite klättrande då huset var fullt av takpannor, isolering och golvpaket så vi kommer tillbaka en annan dag för mer tittande.



Synen som mötte oss på morgonen


Dottern stoltserar i dörröppningen


Huset sett framifrån vinkeln


Allrummet fullt med isolering


Vardagsrummet, fortfarande med stöttar


Matrumsdel och en del av köket

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar